aliceb

Layout + visitkort

Framsida på visitkort? Jag kommer att ha denna bakgrunden i min loggbok när jag presenterar kläderna så jag tänkte att jag kunde använda den även här. Men jag vill kanske ha med loggan. 

 

Framsida på handtag? Antingen med eller utan text...

 

 

Framsida på handtag utan text! Stilrent och snyggt. Jag valde att ha en svartvit bakgrund för att sedan på nästa lapp ha med lite färg så att det händer lite. Även för att logon skall märkas mer på den första sidan. 

 

 

Framsida på handtag? Här har jag testat att lagga till en ram för att piffa upp den lite. Mina kläder i kollektionen är väldigt detaljerade och mycket och därför tänker jag att den kan vara fint med en stilren handtag för att det skall bli en kontrast, så att man lätt hittar och ser handtagen och plagget. 

 

Handtag, sida 2! Jag skall antagligen ha mer text nu har jag bara testat på vad man kan skriva. 

Samma sida, sida 2! Här med en svart ram runt! Jag gillar det, det blir lite mer och roligare. Mer att titta på och intressant.

Här är en helt annan handtag-framsida. På den klänningen som jag syr upp så är det en orange oche n grön rand nere på klänningen så jag testade att få in det på logon men det gav en italiens känsla (med färgerna) tycker jag och det vill jag inte ha. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas