aliceb

Logotyp 1

Idag har jag bara skissat på en logga. Jag Visste först inte om jag skulle göra n logga för mitt varumärke eller bara för kollektionen men jag har bestämt mig för att bara göra för min folklore kollektion. Jag har ju valt landet Tibet att jobba med och i min kollektion så finns det 1 klänning, byxor, ett set, en tröja och en kappa, den har liksom alla plagg (nästan) så därför tänker jag att om man skulle köpa hela min kollektion så har man en Tibet garderob, jag vill ge en heö känsla av Tibet., passande till alla tillfällen. Jag vill att man skall känna sig som att man är i Tibet när man bär kläderna. Med detta i tnkarna så började jag spåna på namn till kollektionen och jag kom ganska snabbt på ''Take me to Tibet''. Det liksom rullar på tungan och jag fastnade snabbt för det. 

Antingen så har jag bara texten eller så har jag en bild till. Det kanske slutar med att jag bara har en bild med. Jag började iaf skissa på en Jak som är ett djur i Tibet med mycket hår och horn.  Jag skissade på bara huvudet på JAken och hela djuret för att se skillnader. Jag tycker att det ser bättre ut med hela djuret.

 

Jag tästade även att skriva Tibet med T'et som ett Jak huvud med hornen men det blev först för likt Steakhouse logga och sen så såg det inte så stylish och fashion ut men kanske om jag gör typsnittet smalare och enklare.

Jag har också testat att skriva ''Take back Tibet'' men det blir liksom för politiskt eller vad man ska säga just för att de nu är ockuperade av Kina och folk har olika åsikter om det. Jag vill inte dra upp sådant. Jag vill bara att folks ska se det fina med Tibet och framhäva det i min kollektion. 

 

Nästa gång skall jag göra en finare skiss och kanske lägga in den i datrn. Då tänker jag skissen på en hel Jak med texten ''Take me to Tibet'' under. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas